Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek handlar inte om att riksera livet ör någon annan.


DEt kärlek handlar om

DET KÄRLEK HANDLAR OM!! Kärlek handlar inte om att riksera livet för någon annan.För då skulle man ändå inte kunna leva på vår planet sida vid sida och finnas där för varandra.Kärlek är att ge sitt förtroende till någon och att sedan bli sviken.Att kunna överleva smärtan efteråt och sedan kunna lita på en annnan männinska igen.jag har så svårt att säga det jag vill.Men vågar ej.Jag tänker orden dag och natt och orden gäller dig.Det är tre ord jag aldrig sagt till någon än.Jag vill att du ska veta en ska.Jag älskar dig.




Fri vers av Jan Byqvist
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Byqvist
Jan Byqvist