Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett en dikt skriver i ett hjärta :).


Hjärtat






.......... Du har en...............plats i mitt
.........hjärta, en plats.......fylld med både
..... glädje å smärta den delen kan du aldrig
.....ta ifrån mig, inte ens om någon annan
.....skulle få dig. Nej, dig kommer jag aldrig
........att glömma. I mitt hjärta ska jag dig
.........gömma. I ett hörn kommer du alltid
...........att finnas. För du är en människa
..............jag vill minnas. Tro det eller
..................ej, jag kommer alltid
............................att älska
...............................DIG




Fri vers av Jan Byqvist
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 19:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du har en kreativ ådra, som din far.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jan Byqvist
Jan Byqvist