Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårad är inte lätt att bli


Sårad

De är inte så lätt med kärlek, de är inte så lätt att vara sig själv, de är inte så lätt att få tillbaka självkänslan efter mordhot, efter misshandel o efter mobbing på högnivå, men vad jag vet så tänker man framåt men så fort man blir mobbad o slagen jämnt så orkar man bara inte att finna livet igen, man saknar både kärlek, troheten till folk efter att hela min uppväxt har jag blivit sårad o utsatt för våld o de är faktiskt jobbigt att känna så här fort man blir sårad, varför ska folk mobba, reta folk? varför finns de mobbare?, jag själv har aldrig retat någon aldrig slagit någon i hela mitt liv, jag har bara råkat ut för mobbing hela min uppxäxt och mår hur dåligt som heslt av de,,:(. sårad är jag o de kommer ta mig hur långt tid som helst att få tillbaka glädjen efter att man bara blir sårad, jag hjälper alla andra som mår dåligt o gör dem glada för jag är en bra kompis men så fort jag blir sårad o vill ha hjälp så finns de inte för mig :(. varför ska de vara så?. finns en text på den här sidan de som har hänt mig, läs den så kan ni förstå vad jag har råkat ut för under många år, o de är lite till som jag ska lägga till då jag har ork, tack för mig, :).




Fri vers av Jan Byqvist
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Byqvist
Jan Byqvist