Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)

kärleken kommer, kärleken går,du är mig nära och jag hoppas du förstår, hur mkt du har gjort i mitt hjärta.du e den enda som fått mitt hjärta att slå för du e så vacker o underbar, din inssida är en stor guldklimp som jag ser hos dig, att jag blivit älskad av dig var en dröm, men nu när du inte är oss mig så är de här ingen dröm längr utan en mardröm :( saknar dig så.




Fri vers av Jan Byqvist
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 01:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande!
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Jan Byqvist
Jan Byqvist