Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 dikter i en :)

Du är den finaste,
den underbara,
den mest fantastiska
kvinnan som finns..
Tänk att just jag
har haft turen att fånga dig.
Jag älskar dig min underbara



Mitt hjärta som bankar
du finns där i mina tankar
och ger mig en passion
till att våga tro
på något större
för med dig är jag störst
med dig är jag trygg
låt passionen finnas där
och skapa tro för oss




Fri vers av Jan Byqvist
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Byqvist
Jan Byqvist