Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågstark

 

Där vid gråklippan vänder vågor
ofängslade tillbaka

Inga grepp förmår att minska
styrkan i att rusa


Om...

Att inte få plats

Inom...

 

 








Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-25 11:17



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Denna är vågstark. Går som en våg över en för att sedan dra sig tillbaka under tiden som den ger starka bilder i vågor.
Fin
2011-02-26

  Lena Själsöga Keijser
vackraste vackerskriverska

jag tycker om dina starkor... ja, jag skrev starkor
ser även starkningar
du skriver styrkan med lätthet inom
det vill säga motiverad styrka

tack
2011-02-26

  Yrre VIP
Väldigt berörande, mycket fint skrivet!
2011-02-26

  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2011-02-25

  Fredrik P. VIP
fångas liksom
Jörgen5 av
den inledande
strofen. fint!
2011-02-25

    Max Poisé
Snyggt ordtrolleri här som hänför och som tilltalar.
2011-02-25

  Hans Christian
"...vänder vågor ofängslade tillbaka" bara så bra :o)
2011-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Havet är alltför stort och kallt och vilt... (M Wiehe)

Ibland kan världen kännas för trång.
Kanske för att vi omges av snäva perspektiv.
Många behöver nya, som Magnell sjöng.
2011-02-25

    ej medlem längre
den var stark jossan.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP