Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny väg

Solen skimrar och fåglarna sjunger

Hjärtat bultar och bussen går

börjarn till slutet kändes som en oändlighet

intresse o lust mötes samman

blickar leker och lockar

månen skymmer och mörkret kommer

brasan brinner och värmer kroppen

dagen kom och hjärtan tas ifrån

vägen går och visar hopp

mot en ny väg i livet

mot ett nytt liv mot framtiden




Fri vers av Dendens
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dendens
Dendens