Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hjärta dig

Jag vill fly

bort från verkligheten


Det gör så ont att se henne kunna gå vidare

när det var hon som sårade mig så djupt



Jag vet inte ens vad som hände




Fri vers av HG.
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 18:31



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
En enkel ack så betydelsefull text. Jag gillar hur du framhäver sorgen trots att det är den fina i texten. Bra!
2011-03-02

    Snelin
Bra beskrivet, vacker läsning!
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

HG.