Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens känsla

Inom mig finns ett mörker
Det äter upp mig inifrån och i natt växer det
Egentligen finns det inte så mycket som kan stoppa det
Bara en person kan göra det
Men han kan inte vara här hela tiden

Jag känner hur hela kroppen skakar
Fast den inte gör det
Det är som en osynlig jordbävning
Med tillhörande efterskalv
Trots att det inte finns där
Jag känner det i hela kroppen

Saknaden av att må bra
Den känner jag varje sekund som går
Jag vet dock inte om jag klarar av det
Inte ensam i alla fall
Men jag är inte ensam
Jag kommer aldrig att vara ensam
Men jag vet inte om jag klarar det
Inte utan stöd

Ångesten har tagit fäste idag
Jag vet inte varför
Det kan ha att göra med flytten
För det är en stor förändring
Det är en nystart och ett nytt kapitel
Men kommer jag att klara det?




Fri vers (Fri form) av HG.
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-19 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HG.