Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste man ta emot GUD för att få leva vidare efter döden?




Eller har vi alla GUD inom oss från födseln, och vi

alla får leva vidare efter vi dött?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 18:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vi är alla en del av gud :)
2011-03-01

  Suzy med punkterna
Jag hoppas att det är så iallafall
2011-02-28

  Annie b'larsson VIP
Jag vet ingenting om livet efter detta. Men om jag får tycka till angående vad du skriver, så menar jag att om det finns en Gud så bär vi detta (vad det nu är) inom oss alla, från födseln.
Alla kommer till himlen. Himlen är multikulturell.
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP