Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka.

Kvällar är långa,
Dagarna är många.
Nätterna kalla,
efter natt kommer
morgon & det vet vi alla.

Alla dessa fyra är en tid på en dag,
dagar som kommer
& dagar som går.

Att få vara med dig
är glädje som består
Genom vind, vatten
regn och snö.
För dig gör jag allt
och för dig kan jag dö.

Du är värd precis allt,
Precis allt som jag vet.

Mitt hjärta slår för dig
& det är ingen hemlighet,
Du är mitt allt,
mitt liv & min vän.

Jag blir glad varje gång
jag åter ser dig igen.

Du gör mig lycklig,
du gör mig glad,
nästan varje dag.




Fri vers (Fri form) av Lusten
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-01 17:24



Bookmark and Share


    neeah
fin och känslosam, bra skrivet!
2011-03-02

  Nytid
en djup känsla i texten. fint!
2011-03-01

  Vinden18
Vacker text!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lusten
Lusten