Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta natten.

Svart vakar den
över min bädd
hovrar som skuggor
ur det som förflutit

maror i en dröm
vid en grav
mörkrets färg
belägrar hjärtat

hoppets solstråle
flämtar en sekund
fyller ögat
med regnbågsskimmer

Svart faller den
längsta natten
över mig själ
fördunklar blodet igen




Fri vers (Fri form) av Lusten
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusten
Lusten