Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är den som blir


Vet inte när det upptäcktes men
det går att vara en främling för sin historia

Så udda och stillsamt begärande
att man inte kan undgå att förvånas

Någonstans bredvid hörs ord som slår
ut när de samlar sig

Jag vet inte, men det upptäcktes,
och jag vet nu hur bredvid känns

Det är en avsides dunkel bakgård
men det går att leva där

Där finns alla årstider och jag har insett
att det syns hur åren går  

utan att berätta allt

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-03-05 00:17



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Tänkvärda rader,en egen liten historia både framåt och tillbakablickar bra...
2011-03-09

    Max Poisé
Faller för detta. Mycket bra Josanilla. Gillar hela upplägget och ditt språkbruk som briljerar genom mening och bokstav.
2011-03-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
En tänkvärd text som känns som du speglar olika rum där ett av rummen bredvid har fördjupats och tryggats genom insikt utan att kännas hotfullt.
En stor dikt med små medel
2011-03-07

  Lena Själsöga Keijser
i dessa ord andas en stilla insikt
en insikt vilken är ömhetens händer om runt det egna livet
i det är ömheten även helhetens

tack
2011-03-05

  anits VIP
Mycket tänkvärt.....
2011-03-05

    AA VIP
Tänkvärda rader. // AA
2011-03-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet och tänkvärt innehåll.
2011-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Problemet med att inte känna sin egen historia är att man riskerar att återupprepa den.
2011-03-05

  Yrre VIP
Ååå hur du gör med orden, så bra detta var!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP