Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur nattens lotus ~ II


läppjar

dina safter

  hämningslöst ger vi oss hän

in i det vilda ljuset

& du smakar min

bultande varma

hårdhet

&

natten djupnar

förlösande

* 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 12:51



Bookmark and Share


  Frittsofa
Erotisk och sensuell poesi! Underbar!
2011-03-02

  Ninananonia VIP
Förlösande erotik :)
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP