Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur nattens lotus ~ III




ur nattens lotus

flödar motgiftet

vi dricker det med öppna sinnen

& murarna rämnar

vi är nakna inför varandra

2 kåta mänskoänglar

vi älskar varandra

&

gråter

äntligen

glädjens frid



 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-02 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP