Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landa

Jag vill landa
I mig själv
I allt

Jag vill vara medveten
Om snabba steg
Färgskiftningar
Abstrakta viskningar

Jag vill förstå
Vad du försöker säga
Flickans ansikte
Bakom gardinen så svart
Det röda varma ljuset
Och de gula maskrosorna

Jag vill landa
Jag vill vara medveten
Jag vill förstå.




Fri vers av Ronja Helt
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 14:34



Bookmark and Share


  filosofian
Det tar tid, men följ hjärtats känsla så kommer det :) Lycka till!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Helt