Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vrooooom...




Vår tid går alldeles för fort framåt






Vi skulle behöva sätta oss och vänta

på att gårdagarna kan komma ifatt...

Så att varat och livet och historien

blir en helhet igen.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 17:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Absolut! :) Underbar text!
2011-03-02

  Frittsofa
Tänkvärda ord! Gav mig nya funderingar. Bra skrivet!
2011-03-02

  Johan Bergstjärna VIP
Anna

Jag känner inte att jag är en hel människa om jag bara ska leva i nuet och framtiden, jag blir splittrad och historielös då, jag är hela mitt liv
2011-03-02

  Anna*
Intressant tanke, men vill vi verkligen det? Det som varit har varit och det som kommer bär möjligheter.
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP