Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress är inte min grej.

Vinden blåser bort håret,
solen lyser upp husen bortom vattnet.
Tyst, grått, ensamt.
Vill gråta, gråta, gråta,
missförstådd, hellre tar jag bussen hem.

Solen bländar genom fönstret.
Vad ska jag göra först, alla måsten tränger på,
jobbigt, jobbigt, jobbigt.
Stress är inte min grej,
önskar mig lugn, ro och vila
i julklapp av världen
runt omkring mig.

Stress är inte min grej.




Fri vers av Kerstin Larsdotter
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-12-15 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Larsdotter