Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Vårvinterbäcken

Vårvinterbäcken

väntar tålmodigt på att

få börja porla

så att stenarna vaknar

ur sin långa vintersömn




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-03 14:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar skildring!
2011-03-10

  Eaglemountains VIP
Och lika underbart foto!
2011-03-09

  Eaglemountains VIP
Underbart ...
2011-03-09

  Ari Viklund
ja! jag känner vår
i luften att kunna
ha kraft att väcka
en hel värld till liv
2011-03-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-03-04

  anits VIP
Ljuvliga vackra rader
som ger ett stort lugn
2011-03-03

  Aftonvännen
nära

och verkligt

avstressande
2011-03-03

    AA VIP
Härlig text. // AA
2011-03-03

    AA VIP
Härlig text. // AA
2011-03-03

  Monika A Mirsch VIP
och när jag stod vid bäcken idag, undrade jag, hur Eva har det - och hon har det bra i poesin!
2011-03-03

    ej medlem längre
Underbar vårvintertanka. Vacker bild!



@nn
2011-03-03

  Bibbi VIP
På det väntar också jag:-)

Applåd!
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP