Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt är det så att personen i brevfilmen har föga med poetjaget att göra. Personen gestaltas här av en inhyrd mimare som får klä skott för det jag inte vill ta i med tång. Jag förlorade en text nyss och behövde en ny, här är den nya.


Omkast i vädret?






Det är när jag är nykter
jag uppträder som vore jag full

när jag är full
uppträder jag fullt nyktert



det är när jag är ledig
jag är fullt upptagen med annat

när jag arbetar är jag fullt sysselsatt
med att göra just ingenting särskilt



det är när jag är kär
jag uppträder som en Casanova

när jag är solo
låtsas jag vara helt engagerad




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-04 09:58



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
HAha, men du kanske ändå blir genomskådad? Underskatta inte dina medmänniskor!
2011-03-06

  ßluie VIP
Men, men det där är ju jag... i alla fall delvis. Känner igen men ratar, typ- Bra!
2011-03-06

  Gawain
Fullkomligt lysande.
2011-03-05

    Alibi
Mycket fint skrivet!
2011-03-05

  mare VIP
Ja, så sant och idag får du en snödroppe av mig ;)
2011-03-04

  ULJO
Det är nog inte bara du som känner så, fina uttryck.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP