Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syltad

Levande i liv

syltad med salt socker

rullar runt i glädjetårar




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-12-15 17:57



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt Ola!!!!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan