Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Ännu oätet smultron i Norra Uppland. Sommaren 2010

PS! Det finns ljud också.




Min första dikt

 

Jag var väl cirka 5 år, när jag skrev en enkel låt.
Sedan skickade vi in texten till en barnpoesitävling. (Tror det var Expressen)

Flera år senare ringde de från TV och bad om lov att låta Östen Warnerbring framföra dikten i TV. Men de fattade inte att jag redan hade en melodi till dikten. Östen komponerade sin egen variant...

 

En liten liten kisse; En liten liten kisse
Kan vara rädd

En liten liten kisse; En liten liten kisse
Kan vara rädd

För den är ju inte van vid livet!

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-05 04:04



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Jättefint, hör- och tänkvärt!
2011-03-10

  Ninananonia VIP
Gulligt!
Vad kloka små barn är :)
2011-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så innerligt söt
du får mig att le
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt söt. =)
2011-03-07

    ADI Nehlin
fint..
2011-03-05

    ej medlem längre
Ska jag ge mitt 4-åriga barnbarn, så fin och rar och medveten sång.
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)