Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunka, dunka – lördag kväll.

Någon i huset har fest,
vilket för mig är ett styrketest.

Man dricker och dansar till musik
som på min sida väggen är sig helt lik:

Synttrummor dunkar i stadig takt.
Jag sitter här och känner vanmakt.

Jag mår faktiskt lite illa.
Hur kan någon detta gilla?

Tänk vilken dröm
om de ej hade ström.

Nog vore det toppen,
att skruva ur proppen.

 

------------------------------------------------------
Bild från https://pixabay.com/en/synth-electron-analogue-buttons-483333/
Tack-tack!




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 1336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-16 22:33



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Väl rimmat!
2017-09-18

  Palett
Bra text om en otrivsam situation som är svår att genomlida !! Har upplevt detsamma !
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)