Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likheter och skillnader

Den största likheten mellan honom och hans far var den envisa (och därför misslyckade) viljan att inte vara lik sina föräldrar...




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 967 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-21 11:46



Bookmark and Share


  walborg
Vitsigt!
2017-10-17

    ej medlem längre
Det bästa är att vara sig själv, då lyckas det säkert bättre!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)