Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En farlig kombination

Fula pojkar
med ett vackert yttre

En farlig kombination
för en

Söt flicka
med vackert
inre




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 151 gånger
Publicerad 2005-12-15 19:46



Bookmark and Share


    BrokenHearted
ja... så rätt så.
du träffar alltid mitt i prick!
2005-12-16

  Propella
Oh ja. Du har så rätt!
2005-12-16

  Teresia Ridell
Ja vacker yta är bedrägligt.
Därför är alltid bebisar så himla söta; annars hade mänskligheten dött ut.
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan