Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brustna i min vinge får läka under färden.

Tror att jag lyfter nu,
från allt det sorgtyngda.

Det brustna i min vinge
får läka under färden.

Skakar loss gamla fjädrar
som inte längre tycks mig nödvändiga.

Det är trevligt om du seglar med mig
genom luften.
Det är också härligt
att ensam glida genom dagen.

Kanske står du kvar på marken
och betraktar mitt försvinnande

Min vinge är brusten
dina får du själv ta ansvar för

Jag tror att de läker under färden.






Fri vers av Tina-sol
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar, tycker den låter så hoppfull och vacker.
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol