Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska- vad eller vem

Du sade att du älskade
jag borde frågat vad eller vem

det som du sade skulle vara du
var ju inte du

smärtan att upptäcka att sanning är lögn
och lögn är sanning

det bränner
det svider




Fri vers av Maryanne
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maryanne