Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän...

När du vandrar stigen fram
där väntar jag på dig
en glänta badande i solljus
stenen min

jag ser dig komma gående
mitt ansikte lyser
sträcker upp armarna
ljuset flödar

jag känner värmen
tryggheten
tilliten

tack
vännen min...




Fri vers av Maryanne
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-08 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En Viktig Vän . . .
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Ja vacker dikt till din fina vän! :)
2011-03-08

  Veronic@
Blir varm i hjärtat, fint !
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maryanne