Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det inte vilken dag som helst.. Det är ju fettisdagen


En hyllning till en älskad...

Du älskade bulle så mjuk

tjocka, goa

fylld med ljuvaste grädde

mandelmassa, javisst

hatten på sned

floret breder ut sig

mums...




Fri vers av Maryanne
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 20:04



Bookmark and Share


    Yarissa
Riktigt kul men det är ju kvinnodagen med.....
2011-03-08

  Veronic@
*skrattar* den var bra :)
2011-03-08

  Ninananonia VIP
Mumsigt! :)
Med varm mjölk :)
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maryanne