Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmorhavet

Nya trådar
Gamla mönster
Vändpunkt
Väntar fortfarande
Förändring
Förväntansfullt

Vindar
Marmorhavet
Okänd destination
Ny doft
Möjlighet
Vädrar vårluft




Fri vers av Pierre Ström
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström