Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår dag

Allting slår ut i full prakt
Du andas den ljumma luften
Känslan av liv
Vital värme som skjuter
rakt in i dig
Från ovan

Den får dig att le när du
glider fram på promenaden
Genom stan
Denna vårdag
Vår dag




Fri vers av Pierre Ström
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström