Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måsarna på åkern är så tråkiga

Ångest
Du känner hur den
värmer sig på dig
likt en orm
i vårvärmen

Du ruskar din kropp
Försöker skaka av den
Lämna den bakom dig
Sitter fast som en igel

Ser dig om i rummet
Ensam, så klart
Ser dig själv i spegeln
Härjad och trött

Kaffe
Gärna flera liter
Och lite sällskap
Måsarna på åkern är så tråkiga




Fri vers av Pierre Ström
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-22 13:50



Bookmark and Share


    Pierre Ström
Tack för din kommentar Larz!
2018-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns även människor som är totalt intetsägande. De lever inte. De bara existerar.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström