Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundviklig Vilja

Passionen sliter henne i stycken
medans betydelsen flätar hennes ärliga hår

Satan själv har för länge sedan bett henne om nåd

Vidriga motståndare hatar med anledning
av deras eget misslyckande

Hon reser sin egen väg med texterna som sin armè
och en fana av motgång

Staketen vägrar brista
medans murarna viker sig och bugar

Stormen har piskat hennes själ
men förvandlat fanan till en symbol för hennes armè




Fri vers av dreamkeeper
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-12-15 21:49



Bookmark and Share


  dreamy
fin dikt
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

dreamkeeper