Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biologiska band

Broder, Broder, Broder
Inte många trådar kvar

Bränner dom impulsivt utan tanke
på att dom till slut blir för korta att knyta samman

Biologiska band är inte av stål
Stål är dom först när ingenting är sagt

Om dom blir tjockare eller tunnare
Kan bara vi påverka, Du och Jag

Finns endast en knappt synlig tråd kvar
Du ser den som orörd, du har inte förstått

Attacker mot din älskade skapar sår,
Sår som nuförtiden inte läker

Mitt hjärta försöker finna din gamla plats
Men utan vägledning så möts vi aldrig

Gränsen är passerad
Biologiska band är inte alltid kvar

Broder, bandet som vi en gång älskade håller på att slitas upp,
knyt ihop det innan sanden runnit ut....




Fri vers av dreamkeeper
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-06-28 01:38



Bookmark and Share


  Morvern
gillar skarpt fast jag tyckte sista meningen var lite förvirrande, som om den inte passade in, annars var det jättevackert skrivet.
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

dreamkeeper