Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22/9-2003


Öppna dina ögon

Har lust att skrika, har lust att slå.
Bara för att du ska förstå.

Förstå hur mycket jag saknar dig.
Vill skrika ut det, men orkar inte.

Kan du inte bara öppna dina ögon,
och se att du är allt för mig?




Fri vers av Eligent
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eligent
Eligent