Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6/3-2011 Till Sebastian (Min systerson som dog i Krabbes sjukdom, han blev 9 månader)


Tanken är hos dig

Jag ser ut genom fönstret,
Ute är det höst.

Önskar att du ville sluta,
att värka i mitt bröst.

Ingenting är sig likt,
sen dagen du lämnade mig.

Och även om du är så långt härifrån,
så är min tanke hos dig.

Jag skulle göra allt för att få,
se dig le mot mig igen.

Allt för att få höra ditt hjärta slå,
mot min hand.

Jag skulle göra allt för att få pussa,
din lilla näsa.

Få krama om dig och säga att,
jag älskar dig.

Mitt hjärta värker när jag tänker på dig,
jag fäller en tår, en för varje dag som gått.

Även om du är långt härifrån,
är mina tankar alltid hos dig.

Du är saknad, Sebastian.











Fri vers av Eligent
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ååhh,den texten var underbar. fick tårar när jag läste detta:( jag hoppas att allting är mycket bättre nu♥♥
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Eligent
Eligent