Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det råder ingen tveksamhet!


Rycker på axlarna nu

som att det inte spelar någon roll.

Det är inte av tveksamhet.

Att tveka är att sätta sig själv ur spel,
de dyrbara dagarna på paus.

Ruskar kroppen som en våt katt.
Det spelar ingen roll.

Från och med nu ska
de viktiga rollerna spelas.

När kattsvansen grånar
ska jag veta när jag slutade tveka.




Fri vers av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol