Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbing finns ej

Du, bakom ett blankpolerat skrivbord
i mahogny
fingrarna nervöst mot ytan

På bordet en skylt
REKTOR

vem är jag

som kommer och stör

innan jag går
vet du svaret

jag är den du inte vill möta

vill ej ha problem

det är fredag
dina tankar är hos kvällen
räkor och vin

när jag spottar ut

-GÖR NÅGOT, NU!!!
Det är mitt barn
vars liv står på spel!!!

Dina ord
är inga ord

Dina ögon
helt blasé

-Här finns ingen mobbing
återkom på måndag

Dina ord blir stumma
Dina ögon spärras upp

när jag välter bordet i Mahogny
oj en repa det blev

Jag vänder mig inte om när jag går
Skylten tog jag med mig
det fanns ju ändå ingen där






Fri vers av Maryanne
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 17:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Starkt!
Bra gjort!
2011-03-06

    Yarissa
Det är aldrg populärt att störa "överheten"
Bra skrivet!
2011-03-06

  queenia
ojdå... och så en anmälan mot dig - om det är sant - Men det är det nog värt!

Skolledning måste vakna!!!!

Jag var uppe hos skolchefen och snackade. Det gjorde susen... :)
2011-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Anmärkningsvärt.
Mobbing bör bemötas med stenhård nolltolerans.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Maryanne