Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död till Liv

Hängiven var Jag
till ytterligheten
gav Jag
Dig allt Mig

Sakta sög Du
allt Mitt blod
tills Jag skrumpnade
nära drunknade

Min inre ängel
drog Mig mot land
varm sand
omfamnade Mig

Solen - Glädjen
tände ny glöd
i Min ande
var jag fri!




Fri vers (Fri form) av Zunshiine
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-06 18:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar läsning !
2011-10-02

  Ritva
Stark,djup och bra dikt. Tror att du menar djupare än så med;
. Jag.Du. Mig. - med Stora Versaler...eller?
2011-03-08

  ULJO
En lysande start här på Poeter.se. Välkommen!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Zunshiine
Zunshiine

Senast publicerade
Död till Liv
Spirande liv
* Se alla