Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ensamhet


Skatans sång

Vandrandes längs en gata
Med blottad naken själ
Endast en svart skata
Döden som vill mig väl

Alla ljusen släckta
Vaken ensam än en gång
Alla kroppar täckta
Efter nattens sång

Gata upp och gata ner
Inga tecken på liv
Jag är slut vill ej mer
Tar dock ännu ett kliv

Denna gång mot lyktans ljus
I ljusets strålar jag sugs in
Bort från alla höga hus
In i världen som är min....




Fri vers av Keffan
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keffan
Keffan