Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven före 1999


Längtan (egoism)

Ett liv på natten
fyllt av blod
En omättlig törst
ständigt på jakt
svävande och farlig
Utan ångest och rädsla
går jag in i dimmans skepnad
sökande efter offer
en som tar min plats
Delar min skräck och fruktan
Samma skräck i andra som de gett mig
Tänderna i dig
är egentligen för mig
Egoism...




Fri vers av Keffan
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-03-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Keffan
Keffan