Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om panikångest som jag skrev september 2001


Rädslans verklighet

Rädslan finns inom oss
Som en del av livet
Det är då jag börjar slåss
Kämpa för tidigare givet

Sånt jag aldrig tänkt på
Det som tidigare var löjligt
Som att bara på tåget stå
Känns plötsligt helt omöjligt

Så sekunder var förut
Vill bara kliva av
Var sekund blir till minut
Jag känner såna krav

Tankarna mina krockar
Kroppen blir alldeles stel
Knäna bara bockar
Och allt känns plötsligt fel

Om jag fortfarande kan stå
När jag äntligen ser ut
Är det bara att gå
Hoppas allt tar slut

Vissa dalar ganska fort
Då vill jag till min lya
Att vägen dit är kort
Och tankarna blir nya.




Fri vers av Keffan
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 19:52



Bookmark and Share


    leelee
Väl beskriven om panikångest. Jättefin!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Keffan
Keffan