Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det precis som om det skulle krävas att man har sitt 'cv' med sig precis överallt och det även på fritiden, på fester och så vidare. Holy cow har man ju hört talas om,


Min kära mor...





...fick en gång
höra att hon
kastade som en

tjej, när hon
skulle vara med
och spela brännboll.

Något senare fick
man veta att
hon ett flertal

gånger vunnit guld
vunnit silver, brons
som plaketter, medaljer

och pokaler i
det mer sportiga
spelet bordtennis samt

att hon slog
med lie 'som
en hel karl'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-06 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP