Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Malin, en av de finaste som någonsin kommer att finnas i min närhet


Till en syster


Det finns så mycket jag vill säga
som aldrig kommer ut
Om jag ens försöker
så låter det bara tragiskt och fult

Jag minns den dagen
då jag först dig såg
Instinkten att gömma
försvann snart, vind för våg

För du, du lyssnar på Britney Spears
Och har ett hjärta av renaste guld
Och ser band du inte gillar
och offrar dig för min skull

Jag tror inte att du någonsin kommer att förstå
Vad du betyder för mig
Och att jag saknar dig

Att jag står i skuld till dig
För allt som du har gjort
Det råder det ingen tvekan om
Och nu måste det fan bli tisdag fort!

Jag älskar dig, allra finaste syster, min fis
Du gör det lättare att andas
Du är min sommarbris




Bunden vers (Rim) av Jossey
Läst 576 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-07 03:27



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Hm, jag vet inte om du är ironisk i dikten. Att få in Britney då man försöker skriva något berörande - rimmar illa.

Sedan att få in att systern liknar en fis - för att få in ett rim på bris i slutraden - där måste det vara en parodi på en berörande dikt
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Jossey
Jossey