Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar på en text av den gode poeten Ken Cassel, gissa vilken...


Kritik på en text (605) Urvalsbe-stämning






Det finns många feminina män och många manliga fruntimmer, men de behöver inte vara gay för det, för den delen kan de vara duo, det vill säga bi, kanske utan att veta om det till och med.

Men lika gärna kan de vara precis vilka människor som helst och inte deklarerar de heller vilket lag de håller på, vilken artist de favoriserar eller vilket märke de har på sitt kylskåp.

Varför just sexuell läggning är intressant kan man bara spekulera i, de som spekulerar i det har väl inte tänkt gå i clinch med alla som de vill föra in i ett fack?




(Reflektion tillkommen i efterhand.
Kanske är det trygghetsnarkomanen i människan som behöver sin åsiktade spruta regelbundet för att kunna fortsätta leva tryggt och säkert i verkligheten.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP