Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du älskar mig vacker




Din morgonlust

tar plats djupt inom -

där du fyller mig

med eldig hunger


fuktiga läppar smakar vanilj

möter hett gensvar -

våra tungors

virvlande dans

och de sköna orden

ger näring

till den stigande åtrån

-

jag låter

kärlekstårarna

flöda fritt

när du med både

kropp och själ


älskar mig





vacker


















Fri vers av Junitvillingen
Läst 305 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-07 15:02



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Så sköön åtrå ...en fullt ut vacker sinnenas dans ! !
2011-03-09

  ULJO
Det är kärlek det.
2011-03-08

  Järnkatten
Purr, morgons lust är ofta den bästa.....
2011-03-07

  sulimaa
Så sensuellt vackert!!
2011-03-07

  Ninananonia VIP
Så vacker är din dikt!
2011-03-07

  aol
underbart sensuellt skriftat vännen
2011-03-07

  Danne
Får en het man plats i ditt liv??
Jag, eller?
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så varmt och innerligt!
Vackert.
2011-03-07

  Yrre VIP
Mycket vackert skrivet!!
2011-03-07

    Max Poisé
Mumma för romantikern. Jag sugs in i din hjärtetext och berusas av raderna som tar tag i min svultnande själ. Njuter...Som jag Njuter!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen