Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Teneriffa när vi landat första dagen


HAVET

Havet -
döljer en
hemlighet
kanske den gamle fiskaren
längst ut på stenpiren vet

Havet -
bär på en historia
från långt tillbaka
på dess ord vill jag smaka

Havet -
oändligt så skimrande
blått
det smakar salt och vått

Havet -
man kan höra dess
toner så avkopplande för ens
kropp

Havet -
barfota fötter
är minsann trött
men de njuter av ett
svalkande dopp

Havet -
det
underbara
havet

110220




Fri vers av sajo
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 20:06



Bookmark and Share


  ULJO
Havet bär på så mycket av inspiration och det gör din text också.
2011-03-08

    ej medlem längre
En underbar bild du målar om havet!


Välkommen hem ...


@nn
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo