Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you just walk through it.

så då sitter jag här igen.
med ryggen mot väggen.
och stirrar upp mot taket.
ingenting där, precis som förra gången.

med cigaretten i handen.
som glöder så fint.
röken stiger upp och bildar mönster.

tankarna blandas med alla känslor.
jag vet inte längre skillnaden på verklighet
och fantasi.

får ibland känslan av att jag kommer vakna upp.
i en helt annan värld.
att jag är någon helt annan och allt är bara en dröm.

musiken tränger sig igenom alla tankar.
"There’s a girl that gives a shit
Behind this wall you just walk through it"




Fri vers av Monticha
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha