Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
autonomi och beroende


Jag är en katt

Jag är en katt
Så jag är självständig
Jag är en katt
Så jag värderar mitt “space” högt
Jag är en katt
Så jag sover i timmar och märker knappt att du varit borta
Men jag är en katt
så jag följer dig in på toan




Fri vers av Monticha
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha