Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar om kärlek.

Gömda under en yllefilt, viskar vi löften om kärlek, om förälskelse och passion.
Skyddade från de hårda vindarna och det kalla piskande regnet utanför ditt fönster värmer vi våra nakna kroppar mot varandra, med brännandehet beröring.
Vi studerar varandras kroppar i det svagt upplysta rummet, utforskar dom med upphetsade händer och passionerade kyssar.
Isolerade från världen i vårt fort av yllefilt, där dina varma stön på mitt lår ger mig rysningar av välbehag. Våra armar och ben slingrar sig om varandra, vi dansar en kärlekssaga, hyllar våra kroppar med passionerad beröring.
Jag glömmer nästan bort att andas, för du kysser så bra, där med ditt ansikte mellan mina ben. Det är så lätt att förlora sig i dansen så höga stön gör sig fria och dansar med oss. Jag andas in dig, känner alla dina kroppsliga dofter och jag vet att du är kärlek.




Övriga genrer av Monticha
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-24 02:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och du är helt sagoligt underbar
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha